Grateful Dead

430 replies [Last post]

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Offline
Joined: Jan 19 2008
constantly being logged off,

constantly being logged off, posts not showing up, pages not opening, being logged on several times, ect.

marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007
sorry eric

I've reported this problem and turned your posts loose.

erickat's picture
Offline
Joined: Feb 20 2008
There it is again

Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval.

erickat's picture
Offline
Joined: Feb 20 2008
can someone get my cal expo

can someone get my cal expo 92 post out of the spam filter & post it in the forum? It was a big post & I didn't keep a copy - and all I got was "your message has been queued for reveiw by the administrators" - or whatever it says. I've had this problem intermittently - all day yesterday - then it cleared up for a while & now it's back again. I can't post - I don't even expect this one to go through.

Sunshine-daydream1951's picture
Offline
Joined: Jun 5 2007
Mary was right

i have got rid of the URLs and all seems well

Bob

- - - - - - - - - - - - - -

Spanish Jam

Sunshine-daydream1951's picture
Offline
Joined: Jun 5 2007
Oh Fudge
Sunshine-daydream1951's picture
Offline
Joined: Jun 5 2007
Posted

i manage a post then the moderation monster returned and ate my next posting

aaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh

Bob

- - - - - - - - - - - - - -

http://spanishsunshinedaydream.blogspot.com/
http://www.facebook.com/photos.php?id=633338979

Spanish Jam

iknowurider's picture
Offline
Joined: Oct 23 2007
Hey Bob

We MISS you around here. Don't give up now, I'm sure the tech people will fix you right up. Whatcha been makin for dinner? How's the tile coming along??

PEACE

Offline
Joined: Jul 20 2007
Bob

That was happening to me too!!

marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007
Bob...

I am SO sorry about this. I don't know what's going on. I've reported the problem to Jonathan. Meanwhile, I'm just making it a practice to check the spam queue first thing when I log in to turn your posts loose.

I think it's likely that the urls in your sig are setting it off, but it should have learned its lesson by nw and it just hasn't.

Assorted site fixes are coming real soon now and I hope they will make this problem a thing of the past, but I'm not a tech. I'm really sorry I can't just fix this.

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Technical Problems - Forums, Features, Etc.