Grateful Dead

425 replies [Last post]
marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007

Having trouble posting? Getting strange results when you load a page? Report these and other strange occurrences in the desert here! (Feel free to mention what OS and browser you're using also, as it helps nail the problem.) Thanks!

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007
who's online

fell by the wayside a while back, and was sorely missed.

Gr8fulTed's picture
Offline
Joined: Jul 9 2007
Who's online

Is this "Who's Online" capability a recently returned feature? Nice to have larger text!

Mike Edwards's picture
Offline
Joined: Jun 17 2007
Better on Mobile, But Still Not Quite Right

On my Nexus 7 (running Chrome on Jellybean 4.2.2), the Newsletter and Who's Online boxes are positioned correctly, which is to say that they appear to the right of the page content, rather than on top of it. The only problem I'm having with this device is the entire page width doesn't display, and I have to scroll from side to side because zooming (pinch/unpinch) seems to be disabled.

Mike Edwards's picture
Offline
Joined: Jun 17 2007
The line is busted, the last one I saw

> how's the new site working

It's broken. It looks like the site has been redesigned for mobile, but on my desktop machine, it's a mess; the Newsletter sign-up box and the Who's Online box are floating stationary on top of other page content. Here's a screen shot:

Firefox 21 running on Kubuntu 12.04 LTS

marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007
so how's the new site working for folks?

Post reports here! Thanks!

marye's picture
Offline
Joined: May 26 2007
Jack

you are the second person who's reported this odd behavior. I'll pass this on to the tech folks.

Jack_O_Roses's picture
Offline
Joined: Jun 11 2007
Can access everything but my account

Can access everything but my account

maybe I am Dead? :)

Keeps getting stranger and stranger...

OK, If I click on the link in a posting I can get to My Account
but clicking on the menu link gets a null return...

Windows 7, Chrome btw

Offline
Joined: Jun 23 2007
Chat room woes

I am also having the problem Slo had mentioned. For a while now, it was working ok, but the last few days, when I go to post into chat, it just goes to nowhere. Nor can I see any other posts. Hopefully we can get it fixed so chat will again be active. At this rate, I may have to resort to doing my job!!!

-Dave

slo lettuce's picture
Offline
Joined: Jul 20 2012
got it!!

i just needed to install google chrome. all the gremlins are gone..........for now. thanks, marye! and wtjones.

slo lettuce's picture
Offline
Joined: Jul 20 2012
thank you, marye.....

...........................

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Technical Problems - Forums, Features, Etc.