• 436 replies
    marye
    Joined:
    May 26, 2007
    Having trouble posting? Getting strange results when you load a page? Report these and other strange occurrences in the desert here! (Feel free to mention what OS and browser you're using also, as it helps nail the problem.) Thanks!

Comments

sort by
Recent
Reset
  • January 28, 2008 - 12:34am
    Frankly
    Default Avatar
    Joined:
    January 11, 2008
    replicator
    weirs stuff is going on.f ex.i recieved a pm from a guy saying he will help me with my studies(sic)and in fact offered me a strange websiteadress somewhere in russia.i did not use it,naturally,but this security cookie thing worries me,because i see some pms which are coming to me.im called by my username,but they make absolutly no sense.as it says..somebody has stolen my identity and is using it i do not know how O°L°OThat aint no good....
  • January 27, 2008 - 4:55pm
    marye
    Joined:
    May 26, 2007
    I dunno
    but I have duly reported it! kj, the problem we've been seeing off and on with mailing new passwords to new people is that various systems reject those messages and don't put them through. Comcast and hotmail are frequent culprits, but we see it in all kinds of places. So if this persists on either of your machines speak up.
  • January 27, 2008 - 5:40am
    GratefulGigi
    Default Avatar
    Joined:
    July 20, 2007
    Yep things are strange...
    I thought it was my computer, but it seems everyone is having some sort of trouble!I have trouble logging in, a screen pops up saying " out for coffee" or "try again later", today I logged right on but no pictures still!! Whats up??????
  • January 26, 2008 - 10:29am
    Steve-O
    Joined:
    June 4, 2007
    Pictures???
    Where'd my pics go?? Help!!
  • January 25, 2008 - 9:03pm
    KJ7XJ
    Joined:
    June 16, 2007
    wierd stuff with login
    My PC and iBook both have my info auto entered when I have to re-log in. Last week after the board maint. I couldnt get in for a few days. I tried to have me PW sent to my email and nothing came to it. I even tried getting a new id and nothing came to me email. Now everything is ok, or at least from my iBooks prospective. Anyone else run into this?? Oh yeah, no avitars either? Eric
  • January 25, 2008 - 9:25am
    Mr. Pid
    Joined:
    December 22, 2007
    All Recent posts
    If they would just compose the urls on that page the same way the do on the fora pages, then your wish would be granted Badger. Maybe "they're" listening... Perhaps they don't announce new functionality rollouts so as to preserve the opportunity for some Joy of Discovery as we wend our way along our respective journeys. Fortunately, they don't require us to communicate in Latin. There's only so much of it I remember. Semper ubi sub ubi. Nothing like a bad pun to set the tone. As for el Poochie....back to that topic. Conversation is always more interesting than recitation, so speak your mind and not someone else's.
  • January 25, 2008 - 8:39am
    cosmicbadger
    Joined:
    June 13, 2007
    you are right Mr Pid
    Unlike before it does work via the forums (fora?), but as you point out, not via 'all recent posts' which I use more often to navigate. Hopefully they'll fix that soon. I love the way they leave us to discover these things! We had a great birthday thanks, although I am still not talking to the dawg. As for the garden..been planting fruit trees today!
  • January 25, 2008 - 5:44am
    Mr. Pid
    Joined:
    December 22, 2007
    Starting at new posts
    There is a way to do this already. If you retrieve the Forums topic, any topics with new posts will have a link showing the count of new items. If you click on that link, instead of the topic name, you will get the page with the new posts, already scrolled to the first new post. Note that this is NOT yet implemented on the All Recent posts page, and only seems to work when logged in. Then again, if you're not logged in, all posts are "new," so to speak. "New" is a client session level concept, not a server level concept. Likewise, there is also a link to the last item posted, and that will take you directly to that item as well. This functionality appears to have been (silently) rolled out within the last week or so, and I just happened to notice the more correctly formed urls when I inadvertently hovered my mouse over one of the links. Hope this speeds your reading, Badger. BTW, hope all was well with the wifey's canine inclusive bday. I trust you got her something nice for the garden. As for the avatars disappearing, this is probably an unintended server configuration issue. It could be something as simple as a missing or malformed item in a properties file. As I have virtually no experience with drupal, we'll have to wait for an official assessment. When it comes to web apps, I always "roll my own" and prefer to use java/JSP instead of php. Conversation is always more interesting than recitation, so speak your mind and not someone else's.
  • January 25, 2008 - 3:10am
    Sunshine-daydr…
    Joined:
    June 5, 2007
    Inspires confidence
    - - - - - - - - - - - - - - http://spanishsunshinedaydream.blogspot.com/ Spanish Jam
  • January 25, 2008 - 2:51am
    cosmicbadger
    Joined:
    June 13, 2007
    ..but avatars gone?
    well it keep us all on our toes anyway
user picture

Member for

11 years 4 months
Having trouble posting? Getting strange results when you load a page? Report these and other strange occurrences in the desert here! (Feel free to mention what OS and browser you're using also, as it helps nail the problem.) Thanks!
user picture

Member for

10 years
Permalink

as much as I want to, I can not enter the contest today or download the song, I have tried every avenue available that I know of and nothing, the song plays, (could it be the best and longest Sugaree ever?), but nothing when you click on the enter or download button. Anyway, the answer today is.........., this is a good one.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

I can't reproduce this problem, it's working fine for me. What browser/OS/etc. are you using? Thanks!
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

Links not working. Some people still use IE these days. Also, can't post comments: Not everyone uses Facebook!
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

I've passed this on.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

IE9. I'm not very happy with the 30 days comment setup...I can't comment without logging in to Facebook... I just downloaded Firefox and the downloading/contest entry system works fine with it. Thanks for helping.
user picture

Member for

7 years 11 months
Permalink

I cannot get the download OR contest link to react at all. The "hand" comes up in IE and FF. But clicking either link produces no result, not even a 404 error or "pop-up" to "saves this as a file". Just a mysterious pause and "done".
user picture

Member for

8 years 9 months
Permalink

the 30 Days of Dead doesn't show as a thread, never mind download;threads are not updating, though new posts are showing if you go directly there; problems logging in; 400% enlargement when I get dead.net to load Unless the almanac and stores are working it is a bummer of a time for these glitches.
user picture
Default Avatar

Member for

5 years 11 months
Permalink

I missed yesterdays download of Sugaree. Is there a way to get it today?
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

Send me a PM and I'll hook you up...
user picture

Member for

11 years 3 months
Permalink

in the "Recent Post" forum to find the previous Taper's Sections. Hopefully tomorrow, America won't vote backwards and put reactionary Republicans back in charge. Thanks for offering!
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

If you send me a PM, I'll hook you up with an easier route. WAVY GRAVY 2012!
user picture

Member for

6 years 2 months
Permalink

hello folks, my problem is this: when i go to the chatroom, all i see is a large blank white screen with a smaller white screen below that says, "enter your message here" and who's online. i can type in the message box and actually see what i'm typing, but when i hit "submit", the message disappears from my view. i have been told by reliable sources :) that they can see my messages, but i can't. i have windows 7 with IE. thanks for any help. p.s. i am using the links from the forum "topic and suggestions chat room" and www.dead.net/chat and on neither can i see messages from me or anyone else. i hope it's not something super simple either, 'cause if it is, i'm gonna quit using a computer and go back to paper and pencil.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

that used to happen all the time but isn't happening for most folks now, from what I hear (it works great for me, and I was having this same issue) I'll pass this to the tech folks. Thanks much!
user picture

Member for

6 years 2 months
Permalink

i just needed to install google chrome. all the gremlins are gone..........for now. thanks, marye! and wtjones.
user picture

Member for

11 years 3 months
Permalink

I am also having the problem Slo had mentioned. For a while now, it was working ok, but the last few days, when I go to post into chat, it just goes to nowhere. Nor can I see any other posts. Hopefully we can get it fixed so chat will again be active. At this rate, I may have to resort to doing my job!!! -Dave
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

Can access everything but my account maybe I am Dead? :) Keeps getting stranger and stranger... OK, If I click on the link in a posting I can get to My Account but clicking on the menu link gets a null return... Windows 7, Chrome btw
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

you are the second person who's reported this odd behavior. I'll pass this on to the tech folks.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

> how's the new site working It's broken. It looks like the site has been redesigned for mobile, but on my desktop machine, it's a mess; the Newsletter sign-up box and the Who's Online box are floating stationary on top of other page content. Here's a screen shot: Firefox 21 running on Kubuntu 12.04 LTS
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

On my Nexus 7 (running Chrome on Jellybean 4.2.2), the Newsletter and Who's Online boxes are positioned correctly, which is to say that they appear to the right of the page content, rather than on top of it. The only problem I'm having with this device is the entire page width doesn't display, and I have to scroll from side to side because zooming (pinch/unpinch) seems to be disabled.
user picture

Member for

11 years 3 months
Permalink

Is this "Who's Online" capability a recently returned feature? Nice to have larger text!
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

fell by the wayside a while back, and was sorely missed.
user picture

Member for

11 years 3 months
Permalink

How am I supposed to convert 24 bit Flac files to wav files that I can play in my truck cd player?? My pc will play the 24 bit wav files, but I can't burn a cd for a cd player. Do I need to modify the flac or can I change the wav ?
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

I don't know the answer to your question. But, if I were in your situation I would first ask wjonjd, then I would post my question to the 30 Trips thread. Finally, I might do some simple experimentation with Audacity to see if I could get something to work. Hope this helps.
user picture

Member for

6 years 6 months
Permalink

Wilfordtjones is correct. The "Audacity" software program can make the necessary format conversions to allow you to burn cd's of these files. Send me PM if you are still in need of assistance in making these conversions.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

No worries! For other folks who may be looking, search for the Ride Board.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

because it's not set up that way. However, if you think there should be a thread for something that doesn't already exist, send me a PM and we'll figure it out. ME,aka the moderator
user picture
Default Avatar

Member for

1 year 7 months
Permalink

I can't get the 30th day to download. The link leads to http://rhino.edgeboss.net/download/rhino/gdead/30days/undefined/day30_o… which than says "File not found" I tried to download all 30 days in one download but it is giving me 30 Days of Dead 2016 instead of 2017. On my PC, Win10, using Chrome. Have also tried Opera and Firefox.
user picture

Member for

11 years 4 months
Permalink

But let us know if you experience something different. Thanks and sorry for the trouble!
user picture
Default Avatar

Member for

1 year 7 months
Permalink

Thanks! Works now and I got Day 30.